Seria Speciality Single Origin to crème de la crème wśród kaw pod przelew – ciekawiej się nie da!
Tu dzieje się dużo, często i gęsto, zarówno w smakach, jak i w obsadzie tej kategorii. Zdarzy się nam jakieś Competition Coffee, wpadnie Barrel Aged – a każda kawa pięknie opisana i posortowana według wiodącego profilu smakowego. Aż chce się złapać je wszystkie!
-
New in
Kenya Kimandi AB
Kenia Kirinyaga 1900 - 2000 m n.p.m. SL 28 & SL 34, Ruiru11, Batian Washed 87 -
New in
FF #004/ 2024: Colombia San Adolfo Dehydrated Berries Fermentation
Kolumbia Huila 1400 - 1600 m n.p.m. Caturra Fruit-infused Anaerobic 88 -
Coffee Spots Przelew: El Salvador Miramar
Salwador El Balsamos 1600 - 1750 m n.p.m. Red Bourbon Anaerobic (natural) 87 -
Hot deal
-
Hot stuff
Ethiopia Duwancho
Etiopia Keramo Village, Bensa 2000 - 2100 m n.p.m. Heirloom Natural 88.5 -
-
Costa Rica San Cristobal
Kostaryka Tarrazú 1600 - 2050 m n.p.m. Caturra, Catuai Natural 87.25 -
Honduras Evin Moreno
Honduras Santa Barbara 1650 m n.p.m. Pacas Anearobic (Washed) 87.5 -
Hot stuff
Kenya Kamwangi
Kenia Kirinyaga 1600 - 1700 m n.p.m. SL 28 & SL 34 Washed 87